Kategóriák
Egyéb kategória

Szétnyílt hasizom a valóságban

A szétnyílt hasizom az egyik leggyakrabban problémát okozó jelenség az Anyukák körében, bár a tévhittel ellentétben nem csak őket érinti. 

Kategóriák
Egyéb kategória

Kapcsolat a testünkkel

Boldog vagyok, hogy egyre több helyen, egyre több ember foglalkozik a #selflove, az önelfogadás témájával, és kicsit előtérbe kerül az önszeretet fontossága.  Ez egy rohadt nehéz ügy, talán egy végtelennek tűnő utazás, hiszen a testünk gyakorlatilag mindennap tanít nekünk valamit – ha odafigyelünk rá.

Kategóriák
Egyéb kategória

Női fizioterápia

A gyógytornász-fizioterapeuták szerepe a nők különböző életszakaszaiban egyre nagyobb teret kap. A női fizioterápia egyik különleges szelete pedig természetesen az édesanyák ellátása, segítése, rehabilitációja.

Kategóriák
Egyéb kategória

Várandósság és szoptatás

A legnagyobb krízis és a legnagyobb sikersztori egyben. Az az igazság, hogy a Kislányom születése napjától tényleg nagyszerűen ment nekünk a szopi. Persze, voltak mély(nek tűnő) pontok, mellgyulladások, de ezek is részei voltak a mi történetünknek. Nagyon szerettem szoptatni, és hát a Kislányom is imádott szopizni.

Kategóriák
interjú

Családtámogatási rendszer a koronavírus idején

A koronavírus idején némileg változhat a családtámogatási rendszer működése is. Az alábbi bejegyzésben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Kategóriák
interjú

A szülészeti ellátás a koronavírus járvány idején – március

A koronavírus ezekben a hetekben, hónapokban sajnos a Kismamák életét is nagyban megnehezíti, akadozik a várandósgondozás, és a szülés is sok korlátozásba ütközik. Mélykúti Andreával – aki dúlaként kíséri és segíti a Kismamákat – beszélgettünk a jelenlegi szülészeti állapotokról.

Kategóriák
interjú

A modern kor Ősanyái

Pixyre – Herold Martinával beszélgettünk az anyai ösztönökről, a hibákról, a megérzésekről, az anyai létről.

Kategóriák
interjú

Ki segít a kismamáknak?

Interjú Horváth Melittával, két gyermekes anyával, a Natural Baby Birth (@naturalbabybirth) oldal alapítójával.