Személyes foglalkozások


Egyéni és kiscsoportos foglalkozásokat, tornákat, állapotfelmérést és mozgásvizsgálatot, tanácsadást baba- és kísérőbarát piliscsabai tornatermemben tartok, bejelentkezés alapján. Nézzük, Neked miben tudok segíteni:

  • Kismamák számára állapotfelmérés, mozgásvizsgálat, konzultáció

A várandósság 12. betöltött hetétől bármikor várlak szeretettel egyéni fizioterápiás állapotfelmérésre, mozgásvizsgálatra, melynek keretein belül beszélgetünk arról, hogy érzed magad, vannak-e (mozgásszervi)panaszaid, és milyen segítségre, útmutatásra lenne szükséged. Az első találkozásunk alkalmával (is) mindig az egyéni szükségleteidet előtérbe helyezve fogalmazzuk meg és alakítjuk együtt a kezelési lehetőségeket, tornákat és egyebeket.

Igyekszem minden kérdésedre kielégítő válaszokat adni, hiszem, hogy a tudás hatalom, és persze biztonság, erő. Szeretek mindent részletesen elmagyarázni, úgy gondolom, fontos, hogy tudd, mi áll a panaszaid hátterében és a szükséges kezelés, gyakorlat milyen módon fog segíteni.

Attól függően, hogy éppen hol tart a várandósság, természetesen más és más kérdés- és problémakörrel foglalkozunk, a fájdalmat enyhítjük, a problémákat megoldjuk és felkészülünk életed egyik legfontosabb időszakára.

Hol?

2081 Piliscsaba, Hársfa utca 45.

A piliscsabai tornatermem és jómagam is maximálisan baba/gyermek/családbarát vagyunk, érkezhetsz hozzám egyedül és kísérővel is, ahogyan Neked komfortos. Ezen a ponton újra hangsúlyoznám, hogy TÉNYLEG nem gond, ha magaddal hozod a piciké(i)det, nekem is van két kisgyermekem, így engem nem fog meglepetés érni, a teremben pedig játszószőnyeg, babatornázó híd, pihenőszék várja a legkisebbeket, de a nagyobbacskákat is igyekszünk könyvekkel és egyéb játékokkal szórakoztatni az ittlét során. Felnőtt kísérő az előtérben tud várakozni.

Az első alkalom, állapotfelmérés és a szükséges kezelés, torna 1,5 szokott lenni nagyjából.

Minden esetben szükséges szülész – nőgyógyászati szakorvosi engedélyt hozni (elektronikus vagy nyomtatott verzióban) arra vonatkozóan, hogy mozoghatsz, tornázhatsz a várandósság idején. Vannak bizonyos állapotok, helyzetek (pl terhességi cukorbetegség, méhszájat takaró lepény stb), amelyekben nagyon körültekintőnek kell lennünk a mozgásprogram tervezése során, ezekről feltétlenül tudnom kell. Amennyiben szükséges, természetesen szívesen konzultálok az érintett szakorvossal.

Ezen kívül kényelmes ruhát kell csak magaddal hoznod, amiben jól esik mozogni, illetve ha vannak korábbról egészségi dokumentációk, azokat is szeretném átnézni.

Az árakat, fizetési módokat külön menüpontban találod.

  • Start Program – szülés utáni regeneráció Rád szabva, bármikor

Rögtön az elején szeretném tisztázni, hogy mit jelent valójában a Start Program. A Te startod, velem. Nem egy szülés utáni időszakra előre összeállított mozgásprogramot adok a kezedbe, hanem a lehetőséget, a teret, az időt, az eszközöket és a szakértelmem, tudásom, figyelmem. A Start Program a mi közös utunk első állomása. Teljesen mindegy, hogy 3 napja, 6 hete, 5 hónapja vagy éppen 3 éve szültél. Teljesen mindegy, hogy részt vettél-e már korábban bármilyen mozgásprogramon, vagy sem, ha úgy érzed, hogy szeretnéd tudni, milyen állapotban van a tested, mi áll a panaszaid, fájdalmaid hátterében, ha szeretnéd tudni, hogy hogyan regenerálódott a tested szülés(ek) után, vagy éppenséggel szeretnél felkészülni a komolyabb edzésekre, én várlak szeretettel.